Geen objecten gevonden

Planmatig Onderhoud

Voorbereiding en begeleiding

De voorbereiding en begeleiding van planmatig onderhoud wordt door de groep Vastgoed uitgevoerd. Ieder project wordt door een vaste projectopzichter begeleid. Planmatig onderhoud wordt altijd aangekondigd met een brief, in deze brief staat welke opzichter het werk begeleid. Mocht u vragen over het uit te voeren onderhoud hebben dan kunt u contact met deze opzichter opnemen (eventueel via ons klant contact centrum, geef dan bij onze medewerk(st)er aan welke opzichter u nodig heeft).

Schilderwerk, houtrotherstel en gevelonderhoud

Schilderwerk, houtrotherstel en gevelonderhoud wordt complexmatig door Helder Vastgoed Schilderwerken uitgevoerd.

Het buitenwerk wordt periodiek uitgevoerd, wat wil zeggen om de 6 à 8 jaar. Het tijdstip waarop de werkzaamheden in de planning worden opgenomen, is afhankelijk van de woning, de ligging van de woning en de kwaliteit van het houtwerk. Indien u meer wilt weten over de uitvoering, kleurtoepassing- en keuze of winterschilderwerk dan kunt u op de website van Helder Vastgoed Schilderwerken meer informatie vinden.

CV ketel vervanging

Het vervangen van cv-ketels en rookgasafvoeren wordt voor het overgrote deel door Helder Vastgoed Onderhoud uitgevoerd. Aanspreekpunt over de uitvoering is groep Vastgoed, wanneer u vragen hierover heeft dan kunt u via het contactformulier of ons klant contact centrum ons benaderen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden